Vannbehandling hus og hytter

VANNBEHANDLING HUS OG HYTTER

Unik Filtersystem har utviklet flere løsninger for behandling av vann til hus og hytter. Komplette, plasseringsvennlige, rimelige og driftssikre teknologier – for deg med behov for at vårt viktigste næringsmiddel er trygt og godt.
  • Beskrivelse
  • Teknisk

Svært mange brønner og borehull har vannkvalitet som ikke er tilfredstillende for bruker. Resultatet er dårlige mager, sykdom og arbeidsfravær.

Vår påstand er at rensing av kjøkkenvannet ikke er godt nok. De aller fleste har behov for behandling av alt vann inn til huset.
Tannpuss, bading, klesvask med mere finner gjerne sted på andre steder enn kjøkkenbenken…. Og barn går gjerne også andre steder enn til kjøkkenet for å hente drikkevann.

Vi har egne tilpassete UV- løsninger for private hus og hytter. En sterk LIT DUV 1-30w UV- aggregater sikrer hus- og hytteeieren. Dette er UV- løsninger som møter både dagens og morgendagens utfordringer.

UV- løsningene monteres gjerne sammen med et «Unik- Privat» forfilter med filtreringsgrad på 100 mikron. Partikler i vannet tas effektivt ut.

Dersom utvidet rensing av vannet ønskes, her til jern og kalkfjerning, legger vi inn et KINETICO filter.

Alt renseutstyr kan leveres ferdig montert på ramme, for på denne måte redusere behovet for ekstern monteringshjelp til et minimum.

Våre MICRO -anlegg er ditt eget komplette vannverk for trygt -og godt drikkevann.

Ta kontakt for en prat. Vi vet noe om vannet ditt du bør tenke nøye på, og hjelper deg videre med sikker vannforsyning til ditt hjem.

Empty section. Edit page to add content here.