Vannanalyse

Vannanalyse

I samarbeid med Eurofins har vi utformet vannanalysepakke som gir grunnlag for hvilket vannbehandlingsanlegg du har behov for.

Trykk på linken « Vannanalyse»
Skulle du være usikker, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss på telefon 56 56 55 60 eller webmaster@unikwater.com  .
Eurofins er det største laboratoriet i Norge, og den ledende leverandøren av vannprøve analyser. Her kan du som privatperson, bedrift eller kommune, bestille analyser til forskjellige typer vann.

Du kjøper din vannanalyse på denne måten:

  • Trykk på link vannanalyse
  • Mer info
  • Kjøp
  • Til kasse
  • Opprett en kundeprofil med ditt navn og adresse.

Betal med Visa eller MasterCard, faktura er kun for bedrifts og kommunekunder.

Når Eurofins har mottatt din ordre, får du en ordrebekreftelse på e-post.
Innen 1 uke får du tilsendt nødvendig utstyr. Flasker kommer i egen kjøleboks, slik at prøvene kan sendes kjølig i retur til laboratoriet.

Ferdig utfylt returseddel følger med slik at du enkelt kan returnere prøven for analyse. Det er viktig å benytte vedlagt returseddel, (ikke sende til andre laboratorium). Kostnad for retursending av prøven kommer i tillegg 

Tiden det tar å analysere de forskjellige prøvene varierer, men innen 10-15 dager får du tilsendt en analyserapport til din e-post med forklaringer til de resultater vi har funnet.
Prisene for pakkene inkluderer prøveflasker, analyser og vurdering av resultat.

Husk å sende kopi av test resultat til din kontaktperson i Unik Filtersystem, eller til hovedmail: webmaster@unikwater.com 

** Unik Filtersystem leverer også vannbehandlingsanlegg til industri, akvanæringen, private og kommunale vannverk med mer.
Sammen med kunden egendefinerer vi hva analysepakken skal innholde.